ACTUALITATE 4 octombrie 2009

Arestat pentru uciderea unei tinere însărcinate

de Covasna Media | 128 vizualizări

Tribunalul Covasna a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a unui bărbat în vârstă de 52 de ani din Zălan, comuna Bodoc, suspectul principal în omorârea unei tinere de 20 de ani însărcinată în luna a şasea şi mama unui băieţel, tragedie petrecută săptămâna trecută.

Arestatul, K. Laszlo, e din Zălan şi le-a spus anchetatorilor că mergea la familia respectivă pentru a ajuta în treburile gospodăreşti. În ziua tragediei, soţul tinerei plecase se acasă să aducă lemne.

Din primele cercetări reiese că agresorul se afla sub influenţa alcoolului şi ar mai fi băut ceva şi la locuinţa femeii, singur, după care i-ar fi propus acesteia să întreţină relaţii sexuale. Întrucât ea a refuzat, bărbatul s-a enervat, a scos un briceag şi a înjunghiat-o în zona pieptului, după care a plecat prin grădinile învecinate.

Suspectul a fost identificat de poliţişti sub îndrumarea procurorului criminalist şi este arestat şi cercetat pentru omor deosebit de grav.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului rezultă că moartea victimei a fost violentă. În urma examinării efectuate medicul legist a stabilit că prezintă o plagă înţepată în zona hemitorace stâng.

A.S.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.