ACTUALITATE 29 aprilie 2020

Arest pentru 30 de zile pentru doi dintre „petrecăreții” din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1383 vizualizări

Judecătoria Sfântu Gheorghe a stabilit ca bărbatul în vârstă de 41 de ani și fiul acestuia, în vârstă de 20 de ani, reținuți după ce au amenințat cu un topor și cuțite polițiștii și jandarmii veniți să oprească o petrecere, să rămână în arest pentru 30 de zile.

Judecătoria Sfântu Gheorghe a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, a bărbatului de 41 de ani și a fiului său de 20 de ani, care luni 27 aprilie a.c., au amenințat cu acte de violență și cu moartea polițiștii și jandarmii care au intervenit la un incident de pe strada Cânepei din municipiul Sfântu Gheorghe.

În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe”, anunță, printr-o informare de presă, IPJ Covasna.

Măsura vine după ce, spun polițiștii, bărbații ce au atacat forțele de ordine cu toporul și cuțitele, pentru că s-a încercat oprirea unei petreceri, organizate luni, 27 aprilie, într-un imobil din strada Cânepei din Sfântu Gheorghe și la care luau parte aproximativ 30 de persoane.

Bărbatul a proferat amenințări forțelor de ordine, agitând în aer un topor, amenințând în mod repetat forțele de ordine cu acte de violență și cu moartea.

În tot acest timp, bărbatul era însoțit de fiii săi, doi tineri, în vârstă de 17 ani și de 20 de ani, care aveau asupra lor cuțite.

Bărbatul a fost introdus cu forța în casă de către ceilalți participanți la petrecere însă, la scurt timp, acesta a ieșit din imobil, având în mână un cuțit, cu care a continuat amenințările la adresa polițiștilor și jandarmilor. (...)  După extragerea individului din grup, mai multe persoane au aruncat cu pietre în direcția polițiștilor și jandarmilor și au agitat în aer obiecte contondente, proferând amenințări cu acte de violență la adresa echipajelor de intervenție”, a arătat, într-o informare de presă anterioară, IPJ Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.