ACTUALITATE 11 iulie 2020

Aproape 60 de societăți comerciale covăsnene controlate vineri

de Iulia Drăghici - Taraș | 3868 vizualizări

Aproape 60 de societăți comerciale din județul Covasna au fost vineri controlate de oamenii legii, într-o nouă acțiune care a avut ca scop stabilirea respectării măsurilor pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. În urma acțiunii au fost aplicate două amenzi, în valoare totală de 25.000 de lei.

La data de 10 iulie a.c., 57 de polițiștii din cadrul I.P.J. Covasna împreună cu 18 de jandarmi, 17 polițiști locali  și un reprezentant al Autorității Naționale Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, au continuat acțiunile în sistem integrat pe raza județului Covasna pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2, prin verificarea modului în care  operatorii economici organizează activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții.

Echipele de control au verificat 58 de societăți comerciale.

În urma acțiunii desfășurate, forțele de ordine au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de 25.000 de lei”, a transmis, într-o informare de presă, IPJ Covasna.

Astfel de acțiuni au avut loc și weekendul trecut. Atunci au fost controlate 176 de persoane, 72 de societăți comerciale / persoane fizice autorizate/ locații și 11 mijloace de transport și s-a aplicat o amendă în valoare de 5.000 de lei.

Sursa foto: IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.