ACTUALITATE 20 martie 2017

Aproape 1.700 de tone de materiale, în bilanţul Tega privind deszăpezirea oraşului Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 676 vizualizări

Aproape 1.700 de tone de materiale au folosite de compania de salubritate Tega în această iarnă pentru deszăpezirea străzilor şi trotuarelor din Sfântu Gheorghe, dintre care 1.350 de tone de material solid și 330 tone de soluție lichidă. Alte trei tone de materiale antiderapante au fost achiziţionate, în perioada noiembrie 2016 – februarie 2017, de cetăţeni direct de la sediile firmei. Potrivit Tega, iarna 2016/2017 a înregistrat 57 de zile cu temperaturi sub zero grade.

Din echipa de lucru a companiei pentru curăţarea străzilor şi trotuarelor din municipiul Sfântu Gheorghe au făcut parte 60 de angajaţi. Conform statisticilor, numărul de intervenţii solicitate s-a dublat anul acesta, ajungând la 40, de la 21 câte au fost anul trecut.

Bilanţul Tega mai arată că 4 utilaje de împrăștiere material solid, 2 utilaje pentru clorură de calciu, 8 pluguri de zăpadă și 8 utilaje de curățare trotuare au acţionat în această iarnă.

„Având în vedere faptul că în Sfântu Gheorghe există străzi laterale și secțiuni de străzi în care plugul de zăpadă nu poate efectua înlăturarea zăpezii din cauza condițiilor de drum și zonei de lucru, curățarea lor s-a făcut numai în timpul zilei și în funcție de grosimea zăpezii”, arată comunicatul de presă transmis de Tega.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.