ACTUALITATE 20 mai 2022

Apel umanitar: o tânără din Sfântu Gheorghe luptă împotriva cancerului

de Diana Pantelimon | 2107 vizualizări

O tânără din Sfântu Gheorghe, diagnosticată în urmă cu 3 luni cu cancer de stomac, are nevoie de sprijinul oamenilor de bine pentru a continua lupta cu boala nemiloasă. După tratamentele inițiale și după o operație a tumorii perforate, o serie de complicații au generat nevoia unor noi intervenții, ale căror costuri se ridică la aproximativ 5.000 de euro. Apropiații fac astfel un apel către cei care pot și vor să ajute la salvarea vieții acesteia.

Tânăra se numește Bán Szabó Gizella și are 38 de ani. Când s-a aflat diagnosticul, aceasta a fost operată în Germania, după ce tumoarea s-a perforat. S-a vindecat relativ repede, a fost externată din spital, dar o săptămână mai târziu cancerul a dezvoltat metastaze și s-a răspândit și la nivel ovarian și hepatic. O clinică din Ungaria o poate ajuta cu o nouă procedură. Costurile tratamentelor se ridică la 5.000 de euro. 

Apropiații, dar și alți oameni generoși, s-au mobilizat și au strâns până acum jumătate din suma necesară, pentru care tânăra le este recunoscătoare și le mulțumește pe această cale, potrivit unei bune prietene, Bedő Imola, care alături de Kató Mónika, Györgyicze Rita și Popovics Tünde Csilla, e implicată trup și suflet pentru a o ajuta. Gizella este optimistă, puternică și este încrezătoare că va învinge crunta boală, ne-a mai spus Imola.

Asociația „L.A.B. Életmentő Kupakok“ a preluat acest caz și continuă strângerea de fonduri. Cei care vor să contribuie la salvarea vieții Gizellei o pot face prin donații în conturile bancare ale asociației, cu mențiunea „GIZIKE“, dar și în urnele amenajate la magazinele din Sfântu Gheorghe.

Asociația „L.A.B. Életmentő Kupakok“

SWIFT RNCBROBU IBAN: 

RO71RNCB0124153488200001 LEI      

RO17RNCB0124153488200003 EURO 

RO87RNCB0124153488200004 GBP

Sursa foto: Facebook/Bán Szabó Gizella

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.