ACTUALITATE 17 ianuarie 2016

Anul acesta merită mai mult ca oricând să fii abonat la „Observatorul de Covasna”

de Covasna Media | 239 vizualizări

Echipa ziarului „Observatorul de Covasna” ştie că tu, cititorul nostru, eşti un om curios, ancorat la realitatea de zi cu zi şi, mai presus de toate, inteligent și mereu dornic de mai multă informație. Datorită ţie, cititorule, de aproape 13 ani suntem cel mai important cotidian de limbă română din judeţul Covasna. Pentru noi este foarte important să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor tale, drept urmare, anul acesta îţi propunem, pentru prima dată, un proiect editorial care înseamnă mult mai mult decât un ziar.

Vrem să fim prezenţi în viaţa ta, în fiecare zi, cu un produs „Observatorul de Covasna” care îţi oferă atât un conţinut editorial valoros, cât şi suplimente tematice, cărţi cadou, premii la tombolă, prezenţă online şi mai dinamică pe site-ul nostru, www.covasnamedia.ro şi pe Facebook, dar şi evenimente speciale, organizate împreună cu partenerii noştri.

Abonamentul – piatra de temelie a parteneriatului dintre ziar și cititor

Cheia succesului acestor planuri este la tine, cititorule! În schimbul sumei de 20 de lei pe lună, respectiv preţul unui abonament, tu vei beneficia de un produs unic în judeţul Covasna, iar noi vom putea să devenim un partener puternic, plin de surprize plăcute.

„Ceea ce ne dorim în acest an este ca „parteneriatul” dintre ziar și comunitate să fie unul mai puternic ca oricând. Pe lângă faptul că suntem principala sursă de informație locală pentru mii de oameni, covăsnenii se vor putea bucura de numeroase noi beneficii: carte cadou, suplimente tematice, tombola cu premii fără precedent, toate pentru abonații noștri. Totodată, abonamentul va fi și cea mai bună cale prin care oamenii vor putea să răspundă acestui parteneriat și să ne susţină. În 2016 ne propunem să oferim un produs editorial mult mai valoros, numeroase cadouri, surprize, sperând ca tocmai abonații să fie cei care susțin ziarul în dorința lui de a avea un rol esențial în viața comunității. Prețul abonamentului este modic, dar beneficiile vor fi numeroase, de aceea cred că anul acesta merită mai mult ca oricând să fii abonat „Observatorul de Covasna”, spune Daniel Şanta, directorul ziarului.

Schimbare radicală: o echipă extinsă, un nou aspect, conținut diferențiat în ediția tipărită și numeroase surprize editoriale!

Începând cu luna ianuarie, echipa noastră s-a mărit. Acest fapt ne oferă posibilitatea să generăm un conţinut editorial mai amplu, cu o prezenţă constantă şi în zona Buzaielor şi zona oraşului Covasna. Avem colegi care se vor concentra pe conținutul ediției tipărite, în timp ce alții vor avea drept prioritate conținutul online.

Mai mult, campaniile sociale vor fi un punct de interes important pentru ziar. Dorim să prezentăm poveşti ale oamenilor din comunitate care au nevoie de ajutor, iar împreună cu tine, cititorul nostru, să găsim soluţii pentru a alina durerea semenilor.

Primul cadou pentru abonaţi, cartea  „Dumitru-Dorin Prunariu – Biografia unui cosmonaut”

Suplimente tematice color și cărți gratuite pentru abonați

O serie de schimbări importante şi vizibile vor începe încă din luna februarie, când ziarul va avea un aspect nou. Tot din luna februarie, abonaţii ziarului „Observatorul de Covasna” vor beneficia, o dată pe lună, de suplimente de circa 32 de pagini, care vor aborda teme de interes general cum ar fi: auto, nunţi, Casa ta, turism, financiar, sport, jocuri de vacanță, sănătate, culinar şi altele.

Lunar, abonaţii „Observatorul de Covasna” vor primi câte o carte cadou. În luna februarie cartea cadou care va fi distribuită împreună cu ziarul este „Dumitru-Dorin Prunariu – Biografia unui cosmonaut”, scrisă de Annie Muscă.

Televizor, tabletă și coșuri cadou pentru abonați!

Noua campanie de abonamente pregăteşte şi tombole cu premii precum: un televizor LED şi o tabletă Samsung sau coşuri cu bunătăţi cu ocazia sărbătorilor de Paşti sau Crăciun.

La tragerile la sorți aferente coșurilor cadou vor participa toți abonații care au încheiat un abonament pentru minim 6 luni, în timp ce electronicele vor putea fi câștigate de către cei care se vor abona pentru tot anul 2016. Cei care vor alege abonamentul anual, vor beneficia și de gratuitate pentru două luni, urmând să plătească doar 200 de lei.

Evenimente la care abonaţii vor avea acces preferențial

Împreună cu partenerul nostru, Asociaţia pentru Comunitate, echipa „Observatorul de Covasna” va organiza diverse evenimente, printre care şi piese de teatru, conferinţe, spectacole şi altele, la care persoanele care încheie abonament la ziar vor beneficia de acces preferenţial.

Florin Piersic Jr

 

Primul eveniment la care abonații ziarului vor avea 50% reducere la biletul de intrare, şi care va avea loc în luna martie, este spectacolul de teatru „Freak Show”, care îl va avea ca protagonist pe Florin Piersic Jr. „Deși este promovat ca one-man-show, Freak Show depășește calitativ genul acesta de spectacole. Este, înainte de toate, o șansă de a vedea expuse calitățile actoricești ale lui Piersic Jr. care își exprimă natura interpretativă cameleonică înfățișând o gamă de 13 personaje care de care mai ciudate, de la bancheri și oameni de showbiz, la oameni fără adăpost. Este un spectacol care abundă de umor, dar care poartă în sine substraturi pline de un realism crunt, aproape cinic cu trimitere către lumea în care trăim. Freak Show este acel gen de spectacol pe care îți dorești să îl revezi pentru că nu te poți sătura de savoarea interpretării și de artificiile regizorale. Eu sunt convinsă că publicul covăsnean va avea ocazia de a veni la un spectacol cum rar are prilejul să vadă și de care își va aminti mult timp după. Chiar este de neratat”, a spus Mirela Cara, organizator al spectacolului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.