ACTUALITATE 13 ianuarie 2010

Antal Árpád cere bani pentru pistele de bicilişti

de Covasna Media | 318 vizualizări
13ian2009-pistaPrimarul municipiului Sfântu-Gheorghe, Antal Árpád, intenţionează să poarte discuţii la nivelul ministerelor Dezvoltării Regionale şi Mediului, pentru ca unul dintre acestea - ori ambele, să includă în bugetele lor sume destinate înfiinţării unor piste pentru biciclişti. Antal Árpád este de părere că astfel de piste ar fi benefice turismului din judeţ, drept pentru care va discuta cu Borbély László şi Elena Udrea, astfel încât să fie identificate posibilităţile financiare care ar duce la demararea lucrurilor de construire a acestora.

13ian2009-pistaPrimarul municipiului Sfântu-Gheorghe, Antal Árpád, intenţionează să poarte discuţii la nivelul ministerelor Dezvoltării Regionale şi Mediului, pentru ca unul dintre acestea - ori ambele, să includă în bugetele lor sume destinate înfiinţării unor piste pentru biciclişti.

Antal Árpád este de părere că astfel de piste ar fi benefice turismului din judeţ, drept pentru care va discuta cu Borbély László şi Elena Udrea, astfel încât să fie identificate posibilităţile financiare care ar duce la demararea lucrurilor de construire a acestora.

Potrivit primarului de Sfântu-Gheorghe, aceste piste ar urma să fie realizate urmând trasee turistice ale judeţului de o întindere mai mare, astfel încât turiştii şi iubitorii naturii să se poată bucura de peisajele oferite de natură în drumurile lor spre destinaţiile alese.

Monica Rizea

Sursa foto: bucurenci.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.