ACTUALITATE 20 martie 2020

Antal Árpád: „ Acolo unde se poate munci, muncim în continuare”

de Daniela Luca | 1353 vizualizări

Cei care lucrează pe șantier au fost rugați, totuși, să respecte anumite reguli pentru a preveni răspândirea virusului 

Câteva lucrări de modernizare a străzilor și a iluminatului public încă nu au fost puse pe pauză în reședința de județ. Totuși, muncitorii au fost rugați să respecte cu strictețe recomandările privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii noului virus.  

„Viața nu se oprește până când viața nu va fi oprită de niște decizii guvernamentale. Deci acolo unde se poate lucra, muncim în oraș. Eu am făcut apel la firmele de construcții și la toți cei care lucrează ca să țină cont de aceste măsuri ca oamenii să nu stea foarte aproape unii de ceilalți, să respecte această distanță de un metru jumate, doi metri între muncitori și sper că toată lumea ține cont de acest lucru. Dar viața încă merge înainte și acolo unde se poate munci, muncim în continuare”, a spus în cadrul unei conferințe de presă online, primarul Antal Árpád. 

Acesta a precizat că în următoarele săptămâni ar trebui să se finalizeze lucrările pe strada Andrei Șaguna. Totodată, se lucrează și pe a treia secțiune a străzii Kós Károly, dar și la modernizarea iluminatului public din localitățile Coșeni și Chilieni. 

„Vorbim aici de multe cazuri de lucrări care sunt efectuate cu utilaje, deci nu se pune problema contactului între oameni. Când vorbim de schimbatul corpurilor de iluminat, atunci din nou vorbim de oameni care stau pe utilaje și sper că nu se vor îmbolnăvi acești oameni. Este interesul nostru, al tuturor, indiferent despre ce firme vorbim și din ce zonă a țării vin la noi”, a mai precizat edilul. 

Aceste afirmații au fost făcute înainte ca în reședința de județ să fie confirmate cele două cazuri de coronavirus. 

Sursă foto: Facebook/Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.