ACTUALITATE 22 noiembrie 2012

Animale și fotbal – AS Vetman

de Covasna Media | 233 vizualizări

Angajații Direcției sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Covasna au o asociație sportivă proprie, în cadrul căreia funcționează o echipă de fotbal, dar membrii se gândesc să înființeze și o clasă de baschet pentru ca și femeile din cadrul instituției să simtă adrenalina unor competiții. Scopul principal al AS Vetman este acela se simtă bine și să joace ceea ce le place: fotbal. Așadar după munca de la birou sau de pe teren, veterinarii (și nu numai) merg în sala de sport.

„DSVSA are de mult echipă de fotbal, dar din 2007 am decis să îi dăm și o formă legală, așadar AS Vetman s-a născut în acel an. Președintele asociației este Dr. Lippai János, iar din echipă fac parte medici veterinari, asistenți, personal auxiliar din cadrul instituției, dar și câțiva iubitori de fotbal din afara sistemului, de care avem mare nevoie atunci când jucăm fotbal pe teren mare. Am activat în campionate de minifotbal de amatori, dar am participat și la diferite turnee de fotbal în sală” – ne-a declarat unul dintre membrii echipei, Sipos Zsolt Attila.

El ne-a spus că prin asociație pot scrie proiecte și astfel pot obține ajutor material de la autorități. De asemenea ne-a dezvăluit unul dintre planurile lor, acela de a organiza un campionat regional pentru echipe ale DSVSA din diferite județe.

Teme articol: DSVSA fotbal
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.