ACTUALITATE 24 aprilie 2019

Animale arse de vii într-un incendiu izbucnit la o șură din Tălișoara

de Iulia Drăghici - Taraș | 826 vizualizări

Pompierii au luptat 4 ore cu flăcările 

Pompierii covăsneni au fost solicitaţi miercuri dimineaţă să intervină la un incendiu produs la o şură din localitatea Tălişoara.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă Smurd din cadrul Detașamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe şi alte două autospeciale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Baraolt şi Brăduţ.

În momentul sosirii la faţa locului, flăcările se manifestau cu violenţă şi la acoperişul şopronului, cu posibilitate de propagare la casa de locuit. 

Eforturile depuse de pompierii militari şi voluntari pe parcursul a patru ore au dus la salvarea casei de locuit şi a altor anexe din apropiere, precum şi a 18 vaci şi 10 viţei.

În urma incendiului au ars acoperişurile construcţiilor pe o suprafaţă de circa 260 mp, 20 de tone de fân balotat, circa 5,8 tone de porumb, mai multe animale şi păsări (3 porci, 1 viţel, 1 câine, 12 găini şi 10 păsări), un tractor şi alte bunuri depozitate.

Din fericire, nu au existat victime omeneşti, iar cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurtcircuit la un cablu electric defect.

Sursa: ISU Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.