ACTUALITATE 14 iunie 2015

Angajații Hotelului Montana, neplătiți din februarie

de Mirela Cara | 101 vizualizări

Conducerea Sindicatului Sanitas Covasna și-a exprimat îngrijorarea față de situația salariaților din cadrul Hotelului Montana unde afirmă că se continuă aceleași ilegalități care se perpetuează de ani de zile, începând cu luna mai 2011. „Ceea ce este și mai grav în prezent este faptul că managementul acestei firme, sfidând orice act normativ, dar și bunul simț, nu a acordat drepturile salariale din luna februarie 2015 până în prezent. Credem că o asemenea situație nu se mai regăsește în altă societate comercială, dar, din păcate, se regăsește într-o societate a unei confederații sindicale cu atât mai rușinos, iar situația salariaților de astăzi este una asemănătoare unor cerșetori cărora li se solicită doar muncă, fără acordarea drepturilor salariale“, se arată în comunicatul de presă al Sanitas.

Sindicatul Sanitas Covasna sesizează această situație în speranța că organele în drept vor interveni în vederea soluționării problemelor cu care se confruntă salariații.

„Conducerea  Sindicatului Sanitas Covasna face un apel către conducerea aventurieră a acestui hotel, dar chiar și către autoritățile competente de a se interveni urgent pentru acordarea drepturilor salariale restante față de salariați în acest interval lung de timp”, spune președintele Sindicatului, Vasile Neagovici, care precizează totodată că sindicatul ia în calcul organizarea unor acțiuni de protest în fața hotelului, în cazul în care nu se soluționează problema.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.