ACTUALITATE 19 aprilie 2016

Amintiri de la Zilele Sfântu Gheorghe la a 25-a ediție

de Iulia Drăghici - Taraș | 103 vizualizări

Pentru a marca un sfert de secol de când se organizează Zilele orașului Sfântu Gheorghe, organizatorii de anul acesta pregătesc două evenimente speciale: o dezbatere numită „În spatele scenei”, dar şi o expoziţie de suveniruri strânse de la ediţiile anterioare ale Zilelor oraşului, denumită „Relicvele unui sfert de secol”.

Dezbaterea, care va avea loc miercuri, 20 aprilie, de la ora 17, la bufetul teatrului Tamási Áron, aduce în faţa celor interesaţi organizatorii celor 25 de ediții ale Zilelor Sfântu Gheorghe, oferind astfel posibilitatea de a asculta povești din culisele evenimentului.

„Participanții la dezbatere au o experiență vastă de minim un deceniu în organizarea Zilelor Sfântu Gheorghe și povești pe măsură, iar miercuri va fi prima oară în istoria zilelor orașului când aceste persoane stau la aceeași masă cu scopul de a-și aminti și de a istorisi. Scopul acestei întâlniri amicale, informale este de a invoca începuturile evenimentului și de a revizita întâmplările hazlii și emoționante de pe parcursul celor 24 de ani ai sărbătorii orașului”, notează organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe într-un comunicat de presă. Aceştia informează de asemenea că dezbaterea este deschisă publicului larg.

Expoziţia „Relicvele unui sfert de secol” oferă şansa celor care aduc obiecte colecţionate în anii trecuţi de a câştiga, prin tragere la sorţi, un bilet de intrare în culisele scenelor, unde vor avea prilejul să facă cunoștință cu interpreții lor preferați din rândul invitaților din acest an. Potrivit unui comunicat de presă, organizatorii așteaptă obiecte de colecție, suveniruri legate de Zilele Sfântu Gheorghe. Acestea pot fi prezentate la Biroul de Imagine sau miercuri în bufetul Teatrului Tamási Áron.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.