ACTUALITATE 23 decembrie 2021

Amenzi de aproape 9.000 de lei, după o acțiune la Vâlcele, Hăghig, Valea Crișului și Arcuș

de Iulia Drăghici - Taraș | 3904 vizualizări

După o acțiune organizată duminică pe raza localităților Vâlcele, Hăghig, Valea Crișului și Arcuș, polițiștii covăsneni au aplicat 26 sancțiuni în valoare totală de aproape 9.000 de lei, majoritatea pentru nerespectarea legislației privind circulația pe drumurile publice. 

La data de 19 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sfântu Gheorghe au organizat o acțiune pe raza localităților Vâlcele, Hăghig, Valea Crișului și Arcuș pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală și contravențională prevăzute de legislația în vigoare din domeniul silvic, combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere și combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19.

În cursul acțiunii au fost instituite filtre pe drumurile publice fiind controlate 61 de autovehicule și 8 atelaje hipo. 

Totodată, polițiștii au controlat și 5 unități de alimentație publică.

În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.975 de lei, din care 22 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea legislației privind circulația pe drumurile publice”, se arată într-un comunicat de presă trimis miercuri de IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.