ACTUALITATE 22 septembrie 2021

Ambulanța „Salvatore” are nevoie de... salvare!

de Iulia Drăghici - Taraș | 1086 vizualizări

Asociația a inițiat un apel de donații pentru reparațiile necesare la autospeciala de fapte bune 

Asociația „Salvatore” din Sfântu Gheorghe a inițiat un apel de strângere de fonduri necesare reparației autospecialei cu care voluntarii merg prin județ și prin țară în campaniile educative și de caritate. 

Timpul a trecut peste mașina noastră dragă și tot mai multe „boli” îi apar. 

Din păcate, de data aceasta nu mai putem suporta costul „tratamentului”. Servisarea acesteia costă mai mulți bani decât ar putea acoperi asociația...

Avem nevoie de ea, deoarece suntem în fața unor evenimente prin care suntem responsabili de siguranța și sănătatea dumneavoastră.

În plus, avem un program în derulare, unde organizăm cursuri pentru tinerii din Transilvania cu privire la acordarea corectă a primului ajutor și a folosirii defibrilatorului în cazul stopului cardio-pulmonar pentru salvarea de vieți.

Mai sunt și sărbătorile de iarnă, când multe familii nevoiașe și case de copii așteaptă cu nerăbdare să primească pachetele cu alimente colectate de voluntarii asociației. În aceste momente avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a nu crea dezamăgire acestor persoane și copii. 

Ei nu se așteaptă la cadouri mari, toate visele lor se reduc la un castron cu mâncare fierbinte pe masă și un zâmbet izvorât din inimă care îi va ajuta să treacă peste dificultățile vieții de zi cu zi.

Să ne unim pentru acest scop măreț, astfel încât să putem spune „da, am făcut și eu ceva pentru comunitatea mea”, deoarece împreună putem face sărbătoarea minunată pentru sute de copii.

Haideți s-o facem împreună ca să nu existe copii triști, nici părinți cu ochii în lacrimi și poate lumea va fi mai minunată. 

Nu este minunat!?

Orice ajutor, cât de mic sau mare va fi, noi îl vom primi cu respect și plecăciune”, arată apelul lansat pe pagina de Facebook a organizației. 

Conturi bancare:

RO20BRDE150SV28522091500 RON

RO14BRDE150SV37206621500 HUF

Asociația Salvatore este renumită în județ și nu numai pentru activitățile de voluntariat derulate în jurul misiunii de a proteja vieți și de a-i ajuta pe cei aflați în dificultate. Salvatore a organizat recent și „Caravana de prim-ajutor”, un demers care a ajuns în mai multe localități și care a dorit să îi familiarizeze pe oameni cu tehnicile de salvare. 

Printre campaniile organizate de asociație, se numără și cele de Crăciun sau de Paște, când împart daruri celor mai nevoiași. 

În perioada de debut a pandemiei, organizația nu a stat deoparte, ci a continuat activitățile din jurul campaniilor de donații, chiar și către spital sau ambulanță, respectiv către alte instituții care au avut nevoie de sprijin.  

Totodată, voluntarii Salvatore sunt prezenți să asigure acordarea primului ajutor la cele mai importante evenimente din județ. 

Aceasta este și asociația căreia Federația Organizațiilor Civile Covasna (CIVEK) i-a decernat titlul de „ONG-ul Anului 2020”. 

Organizația a fost înființată pe data de 15 aprilie 2015.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.