ACTUALITATE 11 iunie 2020

Alte patru cadre medicale de la Spitalul Târgu Secuiesc - diagnosticate cu COVID-19; numărul total ajunge la 6

de Agerpres | 4438 vizualizări

Alte patru cadre medicale de la Spitalul municipal Târgu Secuiesc au fost diagnosticate cu COVID-19, numărul total al acestora ajungând în prezent la şase.

Prefectul judeţului Covasna, Iulian Todor, a declarat joi, pentru AGERPRES, că, după confirmarea primelor două cazuri în cursul acestei săptămâni, a început testarea pacienţilor şi a cadrelor medicale, fiind depistate alte patru persoane infectate cu noul coronavirus, respectiv un medic şi trei asistente.

"În afara celor doi medici confirmaţi iniţial, au mai fost diagnosticaţi cu COVID-19 încă un medic şi trei asistente de la Spitalul din Târgu Secuiesc. În total, din ultimele informaţii pe care le am, au fost testate aproape 80 de persoane, personal şi pacienţi, iar în afara celor menţionaţi, toate testele au ieşit negative", a declarat prefectul Iulian Todor.

Potrivit acestuia, persoanele infectate cu noul coronavirus au fost internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, iar autorităţile continuă ancheta epidemiologică pentru a identifica toate persoanele care au intrat în contact cu aceste cadre medicale.

Conducerea Spitalului municipal din Târgu Secuiesc a anunţat, miercuri, că a închis secţia de Chirurgie, după ce doi medici care lucrau aici au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.