ACTUALITATE 31 octombrie 2023

Alergare în seara de Halloween, în centrul orașului Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 788 vizualizări

Membrii echipei Fitness Tribe îi provoacă pe locuitorii orașului să participe la cea de-a patra ediție a evenimentului „Halloween Run”, care va avea loc marți, 31 octombrie. Participanții, costumați ca atare, vor alerga în jurul Parcului Elisabeta, iar startul se va da la ora 20:00, în fața literelor #SEPSI.

Chiar dacă unii au sărbătorit Halloween-ul în avans, weekendul trecut, sunt și săptămâna aceasta evenimente care marchează sărbătoarea. Unul dintre ele va avea loc în Parcul Elisabeta din reședința de județ și este adresat iubitorilor de mișcare în aer liber, care vor să marcheze această zi într-un mod activ și sănătos.

„De la cei mai mici până la cei mai experimentați, fie că ești rege pe stadion, fie că ți-ai trezit de curând pofta pentru o viață mai sănătoasă, pune o mască și vino la tradiționala alergare de Halloween!

Unde ne vedem? Locația rămâne aceeași. Ne dăm întâlnire pe 31 octombrie, la #SEPSI, la ora 20:00 fix. Facem o poză de grup și alergăm câteva ture în jurul parcului, în ritmul nostru. Bem un ceai, servim un fursec. Și nu uitați să vă colectați ștampila pentru provocarea aniversară”, transmit reprezentanții Fitness Tribe pe pagina de Facebook.

Președintele asociației, Lászlóffy Lóránd, ne-a spus că ar fi indicat ca participanții să vină costumați, în ton cu sărbătoarea.

Prima ediție a evenimentului a fost organizată în 2018. Atunci, participanții au avut de parcurs un traseu de 9 kilometri pe străzile din municipiu.

În ceea ce privește provocarea aniversară, alergătorii sunt încurajați să colecteze ștampile atunci când ies la alergat, pentru a primi un premiu.

„Colectează câte o ștampilă pe acest pliant până pe 15 noiembrie, la fiecare alergare a Fitness Tribe. Arată-ne cel puțin 6 ștampile colectate și vei primi cu siguranță un premiu. Un alt criteriu este să apari și în fotografiile de grup la alergările la care ai participat”, se mai arată pe pagina de Facebook a comunității. Tot aici poate fi descărcat și pliantul necesar.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.