ACTUALITATE 11 aprilie 2016

Albert Álmos, distins post-mortem cu titlul „Pro Urbe”

de Iulia Drăghici - Taraș | 1069 vizualizări

Autorităţile Locale din Sfântu Gheorghe au anunţat luni, în şedinţa de Consiliu Local, acordarea post-mortem a premiului „Pro Urbe” lui Albert Álmos, fost primar al oraşului Sfântu Gheorghe timp de 16 ani.

„Albert Álmos a fost primarul oraşului Sfântu Gheorghe vreme de 16 ani. Din păcate, anul trecut, la vârsta de 61 de ani a trecut în nefiinţă şi de aceea nu a mai aşteptat să îi fie acordat premiul Pro Urbe. Am considerat ca anul acesta să îi conferim post-mortem acest titlu”, a spus viceprimarul Sztakics Éva.

„Timp de 16 ani a slujit comunitatea şi oraşul. Sub conducerea lui oraşul Sfântu Gheorghe s-a dezvoltat substanţial. Printre cele mai importante realizări se numără redobândirea şi restaurarea Casei cu Arcade, lansarea programului de reabilitare termică şi a construirii de noi locuinţe, construirea Sălii Sporturilor din strada Vânătorilor, respectiv modernizarea pistei de alergare în aer liber. Tot în timpul exercitării mandatului s-a modernizat parcul central, au fost fondate societăţile comerciale de utilitate publică, a fost achiziţionat pentru Municipiu FERMA şi blocurile de locuinţe situate în Câmpul Frumos”, notează autorităţile în proiectul de hotărâre.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
lili, 12 aprilie 2016
Sf Gheorghe s-a dezvoltat "substantial"?! Aiurea... Da, noul Primar a reusit asa ceva, orasul s-a dezvoltat substantial odata cu noul primar Antal Arpad! Dar, despre morti numai de bine...altfel, citeste integral
Rbt, 11 aprilie 2016
Ce naiba a făcut ăsta pentru oraş ca se merite premiul acesta nu stiu!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.