ACTUALITATE 18 martie 2016

Agenda sportivă a sfârșitului de săptămână

de Sever Ioan Miu | 639 vizualizări

După ce vicecampioana en-titre și câștigătoarea Cupei României din 2016, Sepsi SIC, a trecut în sferturi de rivala CSM Târgoviște, fetele lui Zoran Mikes așteaptă să vadă cu cine vor juca în finală. Între timp, tot la baschet, Sepsi SIC II are azi un derbi județean cu KSE Târgu Secuiesc, iar la fotbal sfârșitul de săptămână se anunță plin.

Derbi județean în liga I de baschet feminin

Vineri, 19:00, Sepsi SIC II întâlnește echipa din Târgu Secuiesc în Sala Sporturilor Szabo Kati, în liga I de baschet feminin. "Va fi un meci obișnuit pe care încercam să îl câștigăm. Va avea o încărcătură mai aparte,  că este derby județean. Dar suntem lideri și dorim să terminăm campionatul pe primul loc", ne-a declarat antrenorul fetelor, Nemes Aron. Tot el le pregătește și pe jucătoarele CSS de U18, care vor întâlni sâmbătă echipa din Dej. O  partidă cu mari șanse de reușită pentru covăsnence: "Jucăm cu ultima clasată, dar nu trebuie  să ne lăsăm păcăliți. Pentru noi este un meci important mai avem nevoie de 2 victorii pentru calificarea la turneul final"

Fotbal: Sfârșit de săpătmână încărcat

În seria 1 din liga III, Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe găzduiește sâmbătă meciul dintre Sepsi OSK și Atletico Vaslui. Dacă Sepsi OSK este fruntașa seriei 1, cu 13 victorii și numai 2 înfrângeri, și Atletico se află pe antepenultimul loc în clasament, cu 2 victorii, 2 egaluri și 11 meciuri pierdute.

În liga a IV-a, sâmbătă, 19 martie, are loc meciul dintre KSE Târgu Secuiesc și Baraolt, respectiv dintre Belin și Avântul Ilieni, ambele de la 15:00. Duminică, tot de la 15, au loc cinci meciuri: Venus Ozun-Cernatul, Păpăuți-Brețcu,  Prima Brăduț-Perko Sânzieni, Oltul Chilieni-Harghita Aita Mare, respectiv Ojdula-Progresul Sita Buzăului. Liderul ligii a IV-a județene, Nemere Ghelința, stă o etapă.

În liga a V-a, liderul, Dozsa Dalnic, întâlnește sâmbătă, de la 15:00, Spartacus Hăghig, în deplasare. Tot pe 19 martie și la aceeași oră au loc meciurile Bodoc-Reci și Covasna-Sepsi OSK II.  Duminică, tot la 3 după-amiază, au loc partidele de liga a V-a dintre: Progresul Chichiș și Nemere Poian, respectiv  Arcuș și Bățanii Mari.

Juniori: Viitorul Sfântu Gheorghe, meci greu în campionatul brașovean

Tot la fotbal, tinerii jucători de la FC Viitorul Sfântu Gheorge întâlnesc vineri Forex Brașov de la ora 16, în campionatul brașovean de Juniori C (2001-2002). "La aceasta grupă suntem in play off", ne spune un reprezentant al FC Viitorul. Tot el ne precizează că acesta este meciul cel mai greu din finalul săptămânii pentru Viitorul: "Suntem pe locul doi și jucăm cu echipa de pe primul loc". Duminică aduce alte etape pentru echipele covăsnene ce evoluează în campionatele de juniori din Brașov din grupele D (2003-2004) și E (2005). În seria II din D,  Viitorul joacă acasă cu Prejmer, de la ora 9, Sepsi OSK II se deplasează pentru meciul de la 10:30 cu  Colțea 1920 White. Totodată, Sepsi OSK I se întâlnește la 12:30 cu Kids Tâmpa 2015, tot ca oaspeți. În a doua serie din E, Sepsi OSK II se duelează cu Colțea 1920 Brașov White de la 9:00, Viitorul întâlnește Prejmerul de la ora 10:30, iar  Sepsi OSK are meci la 11:30 cu Brașov III.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.