ACTUALITATE 6 mai 2014

Admitere la Facultatea şi Şcoala de Subofiţeri de Pompieri

de Covasna Media | 202 vizualizări

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna recrutează candidaţi pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale care realizează formarea iniţială a personalului Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi Ministerul Afacerilor Interne – sesiunea 2014.

Tinerii care doresc să se alăture echipajelor de pompieri militari pot depune cererile de înscriere la sediul inspectoratului situat pe strada Oltului, nr. 31-33, mun. Sfântu Gheorghe, până la data de 2 iunie 2014 pentru concursul de admitere la Facultatea de Pompieri – 35 de locuri, Facultatea de Poliţie – 1 loc şi la instituţii ale Ministerului Apărării Naţionale – 26 locuri, iar pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti – 125 de locuri, până la data de 21 iulie 2014. Pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutaţi bărbaţi, cu excepţia locurilor prevăzute pentru Facultatea de Poliţie – Drept şi pentru specialităţile din cadrul instituţiilor de învăţământ superior ale M.Ap.N. unde pot candida şi femei.

Informaţii suplimentare privind graficul admiterii, datele de prezentare, valoarea taxei de înscriere, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia pot fi accesate la adresele de web: www.academiadepolitie.ro; www.scoaladepompieri.ro; www.armyacademy.ro; www.mta.ro; www.igsu.ro; www.ncoacademy.ro. şi www.isuj.ro, precum şi la sediul inspectoratului, prin personalul desemnat din cadrul Biroului Resurse Umane sau la tel. 0267-315350.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Cpt. Raluca Dumuţ

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.