ACTUALITATE 23 octombrie 2017

Activităţi preventive

de Covasna Media | 540 vizualizări

În data de 19 octombrie 2017, între orele 10.00 – 11.00, poliţiştii din Întorsura Buzăului au susținut o activitate preventivă la Grădinița cu program prelungit „Prichindel” Întorsura Buzăului.

Cu această ocazie au fost prezentate şi dezbătute aspecte referitoare la regulile de circulație aplicabile preșcolarilor, ca participanți la trafic. S-a pus accentul pe acumularea unor cunoştinţe şi capacităţi pentru recunoașterea și respectarea indicatoarelor rutiere, cunoaşterea normelor de comportament în grădiniță și în afara acesteia, precum și conştientizarea consecinţelor nerespectării regulilor de circulaţie.

Aceste activităţi au fost urmărite cu interes de către 46 de preșcolari şi 5 cadre didactice.

Tot în data de 19 octombrie 2017, între orele 10:00 – 12:00, doi poliţişti ai Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au susţinut două activităţi de prevenire a victimizării minorilor, la Şcoala Generală „Ady Endre” din mun. Sf. Gheorghe. Aceste activităţi au fost urmărite de către 28 elevi şi 2 cadre didactice, fiind prezentate aspecte legate de modul de autoprotecţie în diverse situaţii.

(IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.