ACTUALITATE 29 iulie 2022

Activități informative cu caracter preventiv desfășurate de polițiștii covăsneni

de Covasna Media | 579 vizualizări

În data de 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna, au desfășurat în Gara Sfântu Gheorghe o activitate informativă cu caracter preventiv, pe tema prevenirii consumului de substanțe interzise, în cadrul campaniei ,,Dincolo de aparențe”. Astfel, polițiștii au purtat discuții cu cetățenii și au distribuit materiale preventive.

De asemenea, la data de 26 iulie a.c., polițiștii din cadrul I.P.J. Covasna – Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității și Serviciul Rutier, împreună cu un reprezentant al A.N.I.T.P. – Covasna, au desfășurat o activitate preventivă pe tema prevenirii consumului de substanțe interzise și a traficului de persoane precum și pe tema siguranței rutiere, într-o tabără de elevi din localitatea Aita Medie.

Cu această ocazie au fost distribuite pliante cu recomandări preventive și au fost desfășurate activități interactive cu ajutorul laboratorului mobil de educație rutieră.

La activitate au participat  42 de elevi și două cadre didactice.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.