ACTUALITATE 17 martie 2010

Activităţi de Ziua Poliţiei Române

de Covasna Media | 507 vizualizări
Până pe 25 martie au loc o serie de activităţi prin care Poliţia din judeţ va marca sărbătoarea poliţiștilor 17mar2010-politiaPoliţiștii au pregătit pentru ziua lor o serie de activităţi care vor include și reprezentanţii comunităţii locale. Ziua Poliţiei Române se sărbătorește în data de 25 martie, dar evenimentele care îi sunt dedicate au început de ieri, cu o serie de concursuri sportive: campionat de minifotbal (16-18 martie), concurs de popice (19 martie), concurs de tenis de masă (22 martie) şi un campionat de tir pentru poliţişti

Până pe 25 martie au loc o serie de activităţi prin care Poliţia din judeţ va marca sărbătoarea poliţiștilor

17mar2010-politiaPoliţiștii au pregătit pentru ziua lor o serie de activităţi care vor include și reprezentanţii comunităţii locale. Ziua Poliţiei Române se sărbătorește în data de 25 martie, dar evenimentele care îi sunt dedicate au început de ieri, cu o serie de concursuri sportive: campionat de minifotbal (16-18 martie), concurs de popice (19 martie), concurs de tenis de masă (22 martie) şi un campionat de tir pentru poliţişti (23 martie). Totodată, luni are loc Cupa Poliţiei la Tir, un campionat de tir rezervat reprezentanţilor mass-media. Miercuri, de la ora 11, poliţiștii își deschid porţile – are loc Ziua Porţilor Deschise – unde cei interesaţi pot vedea tehnica din dotarea Poliţiei covăsnene, vor fi expuse armele din dotare, mijloacele auto, aparatură și instrumente de lucru ale Serviciului de Criminalistică.

Aici va fi prezentată și o expoziţie de sisteme de supraveghere, iar poliţişti din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă vor prezenta un exerciţiu şi va avea loc o demonstraţie cu câini de serviciu. De asemenea, cei curioşi vor putea urmări o prezentare a noilor autospeciale dotate cu aparate radar performante.

Invitaţi din străinătate

Ca în fiecare an, la invitaţia conducerii IPJ Covasna şi a şefului Poliţiei Municipiului Tg. Secuiesc, şi în acest an vor participa la festivităţile ocazionate de sărbătorirea Zilei Poliţiei Române în Covasna mai multe delegaţii străine: Poliţia Bekes (Ungaria), Poliţia din Paks (Ungaria), Poliţia din Galanta (Slovacia). În data de 25 martie, festivităţile vor debuta la sediul IPJ Covasna la ora 9 cu prezentarea mesajelor din partea conducerii MAI şi IGPR şi vor continua cu ceremonia de avansare a poliţiştilor, respectiv cu decernarea titlului „poliţistul

anului“ şi acrodarea de diplome pentru poliţişti, oficialităţi şi rezervişti. La ora 11 va avea loc primirea oficială a delegaţiilor străine de către conducerea Inspectoratului, iar la ora 12, în curtea IPJ Covasna va avea loc un ceremonial festiv-religios, urmat de depuneri de coroane la Monumentul poliţiştilor trecuţi în nefiinţă, urmat de recepţia oficială a inspectorului şef oferită cu această ocazie.

Activităţile dedicate Zilei Poliţiei Române în Covasna se vor termina în data de 26 martie, cu Balul poliţiştilor.

Foto: newsy.ro

Teme articol: ziua politiei
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.