ACTUALITATE 3 octombrie 2017

Acțiuni pentru siguranța publică la Întorsura Buzăului și Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 308 vizualizări

Polițiștii covăsneni au acționat la sfârșitul săptămânii pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite sau de natură a tulbura liniștea cetățenilor.

Astfel, vineri, la Întorsura Buzăului a fost desfășurată o acțiune cu efective lărgite în care au fost angrenați polițiști de la Poliția Orașului, de la Secția Rurală 5, dar și de la serviciile de Investigații Criminale, Investigare a Criminalității Economice, Arme și Serviciul Rutier.

În urma activităților desfășurate au fost constatate 90 de fapte de natură contravențională pentru care au fost aplicate sancțiuni în valoare de peste 38.000 de lei. Dintre acestea, 64 au fost pentru abateri la regimul circulației pe drumurile publice, 9 pentru încălcarea unor prevederi privind ordinea și liniștea publică și 5 pentru nerespectarea regimului comerțului. De asemenea, pentru abateri în trafic au fost reținute un permis de conducere și 6 certificate de înmatriculare.

Sâmbătă, polițiștii din Sfântu Gheorghe au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite, în special în zona unităților de alimentație publică. În cadrul acestei acțiuni au fost legitimate 82 de persoane, au fost verificate 36 de autovehicule, iar patru persoane au fost conduse la sediu pentru verificări. Au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.392 de lei.

Polițiștii vor continua acțiunile pentru menținerea climatului de siguranță publică și descurajarea celor care comit fapte contrare prevederilor legale.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.