ACTUALITATE 8 octombrie 2009

Acţiuni pe linie de silvicultură

de Covasna Media | 640 vizualizări
[singlepic=413,400,200,,left]Odată cu toamna, începe, de regulă şi „sezonul” infracţiunilor şi abaterilor la regimul silvic. Pentru contracararea acestui fenomen şi prevenirea infracţionalităţii, poliţiştii covăsneni cu atribuţii pe această linie de muncă acţionează constant în zonele şi mediile cu risc. Astfel, în data de 2 octombrie, între orele 15.00-23.00, în baza Planului de acţiune întocmit la nivelul Serviciului de Ordine Publică, poliţiştii covăsneni au executat o acţiune pe linie de

Odată cu toamna, începe, de regulă şi „sezonul” infracţiunilor şi abaterilor la regimul silvic. Pentru contracararea acestui fenomen şi prevenirea infracţionalităţii, poliţiştii covăsneni cu atribuţii pe această linie de muncă acţionează constant în zonele şi mediile cu risc.

Astfel, în data de 2 octombrie, între orele 15.00-23.00, în baza Planului de acţiune întocmit la nivelul Serviciului de Ordine Publică, poliţiştii covăsneni au executat o acţiune pe linie de silvicultură în Întorsura Buzăului, Valea Mare, Sita Buzăului şi Barcani.

În timpul acţiunii poliţiştii l-au identificat pe P. Viorel, de 28 de ani, din comuna Barcani, care transporta pe D.N. 13E, cu o autoutilitară cantitatea de 1,2 mst lemn foc speciile fag şi mesteacăn fără a avea asupra sa aviz de însoţire. Detalii în Observatorul de Covasna de astăzi!

Teme articol: lemn amenzi defrisare padure
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.