ACTUALITATE 9 mai 2022

Acțiuni în sistem integrat

de Covasna Media | 1116 vizualizări

Polițiștii covăsneni au acționat pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Astfel, în la data de 4 mai a.c., polițiștii din cadrul I.P.J. Covasna - Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Rutier, Serviciul Criminalistic, Serviciul pentru Acțiuni Speciale Serviciul Investigații Criminale, Secția de Poliție Rurală Târgu Secuiesc, Poliția Municipiului Târgu Secuiesc precum și jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna au desfășurat o acțiune în sistem integrat pentru prevenirea și combaterea criminalității, prevenirea faptelor cu violență, a delictelor silvice, reducerea riscului rutier și asigurarea climatului de siguranță, pe raza comunelor Brețcu și Sânzieni.

În cadrul activităților au fost controlate 109 de autovehicule și au fost verificate 29 de societăți comerciale.

În urma acțiunii au fost aplicate aproape 118 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 65.975 de lei. Totodată, în urma activităților desfășurate de polițiști, au fost reținute 4 permise de conducere și a fost confiscată cantitatea de 42,88 m.c. de material lemnos în valoare de 9.987 de lei.

La acțiune au participat 59 de polițiști.

La data de 6 mai a.c., polițiștii au executat o acțiune similară pe raza comunelor Vâlcele și Hăghig.

La acțiune au participat 32 de polițiști fiind aplicate 31 de sancțiuni contravenționale în valoare de 35.525 de lei.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.