ACTUALITATE 14 martie 2018

Acțiuni desfășurate de polițiști în ultima săptămână

de Covasna Media | 512 vizualizări

Siguranța cetățenilor și prevenirea săvârșirii de fapte ilicite sunt aspecte aflate mereu în atenția polițiștilor, care desfășoară activități în acest sens.

În ultima săptămână, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna au intervenit la 214 evenimente, 64 dintre acestea fiind sesizări prin 112.

Pentru prevenirea și combaterea faptelor contrare legii au fost organizate și desfășurate 64 de acțiuni, în urma acestora fiind constatate 408 abateri de natură contravențională, pentru care s-au aplicat sancțiuni în valoare de 154.000 de lei. Tot în cadrul acțiunilor au fost confiscate bunuri în valoare de 1.110 lei bănuite că ar proveni sau că ar avea legătură cu săvârșirea unor fapte ilicite, iar pentru nerespectarea prevederilor regimului rutier, au fost reținute 25 de permise de conducere și 10 certificate de înmatriculare. 

Prezența activă în teren a polițiștilor a condus, de asemenea, la identificarea a 18 persoane, în flagrant, în timpul săvârșirii unor infracțiuni, iar din cele peste 40 de fapte penale constatate, 15 au fost constatări în flagrant delict.

La sfârșitul săptămânii trecute polițiștii au intensificat activitățile pe linia reducerii riscului rutier și menținerea siguranței traficului pe drumurile publice. Astfel, de vineri până duminică polițiștii covăsneni au aplicat 158 de sancțiuni pentru abateri constatate în trafic, 92 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză. 

Polițiștii covăsneni vor continua să acționeze pentru menținerea climatului de siguranță publică și descurajarea celor care comit fapte contrare legii, dar și pentru reducerea numărului de accidente rutiere și a consecințelor acestora.

Compartimentul Relaţii Publice,

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.