ACTUALITATE 20 noiembrie 2017

Acţiuni desfăşurate de poliţişti în ultima săptămână

de Covasna Media | 374 vizualizări

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna desfăşoară, în permanenţă, acţiuni pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică şi reducerea faptelor de natură penală sau contravenţională.

Astfel, în intervalul 13-17 noiembrie a.c., poliţiştii au desfăşurat 38 de acţiuni şi controale şi au intervenit la 148 de evenimente, 59 dintre acestea fiind sesizări prin numărul unic de urgenţă 112.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost constatate 372 de abateri de natură contravenţională, pentru care au fost aplicate amenzi în valoare totală de peste 100.000 de lei, iar 7 persoane au fost surprinse în flagrant, în timpul săvârşirii unor infracţiuni.

Tot în cadrul acţiunilor desfăşurate în perioada menţionată, au fost reţinute, pentru comiterea unor abateri în trafic, 22 de permise de conducere şi 12 certificate de înmatriculare.

În atenţia poliţiştilor a fost şi siguranţa traficului rutier, astfel că în perioada 13-17 noiembrie a.c., pe raza judeţului Covasna nu au fost înregistrate accidente rutiere grave.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.