ACTUALITATE 21 mai 2018

Acțiuni ale polițiștilor pentru menținerea siguranței publice

de Covasna Media | 828 vizualizări

La sfârșitul săptămânii polițiștii covăsneni au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite de natură a aduce atingere climatului de ordine și siguranță publică.

În noaptea de sâmbătă spre duminică polițiștii, în colaborare cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, au acționat pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, cu preponderență în zona discotecilor și a barurilor din oraș, urmărindu-se prevenirea săvârșirii de fapte cu violență, dar și menținerea siguranței traficului rutier.

În cadrul acestei acțiuni au fost legitimate peste 70 de persoane, două fiind conduse la sediu pentru verificări suplimentare. Au fost constatate 10 abateri de natură contravențională, pentru care au fost aplicate sancțiuni în valoare de 5.400 de lei, iar pentru abateri la regimul rutier au fost reținute un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

Tot în cadrul acesei acțiuni au fost efectuate controale la trei unități economice și au fost  verificați 15 agenți de pază sub baspectul respectării prevederilor referitoare la paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, cadru reglementat de Legea nr. 333/2003.

În urma unei alte acțiuni desfășurate de polițiștii de la Biroul de Combatere a Delictelor Silvice al I.P.J. Covasna, pe raza comunei Mereni a fost identificat un bărbat de 55 de ani, care transporta material lemnos folosind un ansamblu de vehicule format din tractor și semiremorcă.

În urma verificărilor efectuate cu privire la legalitatea transportului, polițiștii au constatat că bărbatul transporta cu aproape 5 mc de material lemnos în plus față de cea evidențiată în documentele legale. Astfel, cantitatea de lemn transportată fără respectarea prevederilor legale a fost ridicată în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 5.000 de lei.

Amplasarea radarelor pe raza judeţului în data de 22.05.2018

 

22.05

DN 2D

Tinoasa

Ojdula

 

 

 

DN11–E 574

Sântionlunca

Ozun

Moacșa

Cernat

Tinoasa

DN12–E 578

Coșeni

Chilieni

Micfalău

Malnaș

 

Compartimentul Informare şi Relații Publice,

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.