ACTUALITATE 26 septembrie 2017

Accidente ușoare în weekend

de Observatorul de Covasna | 548 vizualizări

La data de 22 septembrie 2017, în jurul orei 16:30, pe DJ 121A, în afara localității Valea Crișului, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.

Din cercetările efectuate la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 62 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a ieșit din curtea unui imobil alăturat drumului public, fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism condus de o femeie de 41 de ani pe care l-a lovit. În urma impactului șoferița a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde a izbit un alt automobil condus de o tânără de 19 ani.

În urma acestui accident bărbatul de 62 de ani a fost rănit ușor. Conducătorii auto implicați au fost testați din punct de vedere al prezenți alcoolului în aerul expirat, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot vineri, în jurul orei 18:20, pe strada 1 Decembrie 1918 din Târgu Secuiesc a avut loc un alt eveniment rutier.

În acest caz, un bărbat de 42 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule, a lovit un autoturism care circula în fața sa, în aceeași direcție, din cauza nepăstrării distanței suficiente în mers. În urma impactului o femeie de 49 de ani, pasageră în autoturism, a fost rănită ușor.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă în trafic, cu respectarea regulilor de circulație. Asigurați-vă temeinic înainte de efectuarea oricărei manevre și acordați prioritate de trecere celor care au acest drept. De asemenea, se recomandă mărirea distanței în mers pentru a putea opri la nevoie și a evita producerea unui eveniment rutier.

(IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.