ACTUALITATE 2 decembrie 2010

Accidente soldate cu răniţi uşor

de Covasna Media | 40 vizualizări
Un tânăr a părăsit locul accidentului după ce a rănit o femeie În cursul zilei de luni au avut loc două incidente rutiere, ambele soldate cu victime rănite uşor. Luni seară, un tânăr de 22 de ani a accidentat o femeie în vârstă de 47 de ani pe bulevardul Gen. Grigore Bălan şi a părăsit locul incidentului. Femeia în vârstă de 47 de ani trecea strada printr-un loc nepermis când a fost lovită de tânărul de 22 de ani, fiind rănită uşor.

Un tânăr a părăsit locul accidentului după ce a rănit o femeie

În cursul zilei de luni au avut loc două incidente rutiere, ambele soldate cu victime rănite uşor. Luni seară, un tânăr de 22 de ani a accidentat o femeie în vârstă de 47 de ani pe bulevardul Gen. Grigore Bălan şi a părăsit locul incidentului. Femeia în vârstă de 47 de ani trecea strada printr-un loc nepermis când a fost lovită de tânărul de 22 de ani, fiind rănită uşor. Acesta a fugit de la locul accidentului dar femeia a reţinut numărul maşinii, tânărul fiind găsit foarte repede de poliţiştii din municipiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acum, bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Alt accident la Întorsura Buzăului

Tot luni, un conducător de scuter a fost accidentat uşor în localitatea Întorsura Buzăului. Un bărbat de 37 de ani, din Codlea, judeţul Braşov, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia de mers Buzău-Braşov, s-a angajat regulamentar în depăşirea a unui moped, înregistrat în comuna Barcani, condus de un bărbat de 54 ani. Conducătorul scuterului nu s-a asigurat când a virat spre stânga pentru a intra la Primăria Întorsura Buzăului şi s-a lovit de partea laterală a autoturismului. În urma accidentului, conducătorul scuterului a fost rănit uşor. Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din Întorsura Buzăului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.