ACTUALITATE 5 mai 2014

Accidente rutiere pe drumurile din judeţ

de Covasna Media | 355 vizualizări

Joia trecută după-masa, dispeceratul comun ISU – SAJ al judeţului Covasna a fost informat despre producerea unui accident rutier pe DN11, pe raza localităţii Moacşa.

În accident au fost implicate un autocamion înmatriculat în Bucureşti şi un autoturism înmatriculat în judeţul Covasna, condus de un cetăţean străin. În urma accidentului au fost rănite două persoane aflate în autoturism.

Un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe, alături de o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă s-au deplasat la locul indicat.

Şoferul autoturismului a rămas blocat, ambele portiere de pe partea stângă fiind grav deteriorate. După ce a fost deblocat, şoferul autoturismului a fost transportat la spital de ambulanţa Serviciului Judeţean de Ambulanţă iar echipajul SMURD a transportat la spital o pasageră, rănită, aflată tot în autoturism.

Accident Borosneu mai 2014 - 1 

Accident uşor la Boroşneu

Vineri, la ora 17:22, dispeceratul comun ISU – SAJ al judeţului Covasna a fost informat despre producerea unui accident rutier pe DJ 121 A, între localităţile Boroşneu Mare şi Boroşneu Mic.

Un autoturism înmatriculat în Germania a părăsit carosabilul răsturnându-se pe un teren viran. În urma accidentului au fost rănite uşor trei persoane aflate în autoturism.

Un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe, alături de două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă s-au deplasat la locul indicat.

Echipajul de pompieri militari a intervenit pentru înlăturarea bornelor acumulatorului în vederea prevenirii unui eventual incendiu.

Două victime au fost transportate la spital de două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă iar o a treia victimă a fost transportată de echipajul SMURD.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Cpt. Raluca Dumuţ

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
alin, 5 mai 2014
Domnule punetiva si intrebarea....alcool, probleme de sanatate, varsta .....la volan si nu in ultimul rand viteza.
ARTUR, 5 mai 2014
Principala cauza a accidentelor rutiere sunt drumurile prost concepute din Romania ! Nu consumul de bauturi alcoolice ,viteza etc. ci drumurile de cacat pe care le avem ! Daca trec 2 camioane unul pe citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.