ACTUALITATE 3 septembrie 2019

Accident mortal la Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 20893 vizualizări

Impactul a avut loc între un autobuz și un autoturism

O femeie în vârstă de 69 de ani a decedat marți în urma unui accident rutier petrecut în jurul orei 16:00 pe strada Mihai Viteazul din Întorsura Buzăului, în apropierea cimitirului din oraș. Mașina pe care aceasta o conducea a fost lovită de un autobuz, care circula pe DN10, direcția Brașov.

 „O femeie, în vârstă de 69 de ani, șoferul autoturismului, a rămas încarcercată în urma accidentului. Echipajele noastre au descarcerat victima, care era în stare de inconștiență și au început manevrele de reususcitare. După circa 40 de minute, personalul SAJ a declarat decesul”, a spus, pentru Observatorul de Covasna, purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj.

În impact au fost implicate două persoane, șoferița care a decedat și șoferul autobuzului. 

Potrivit martorilor, femeia nu s-ar fi asigurat când a încercat să facă o întoarcere, iar autobuzul, care circula regulamentar, nu a putut evita impactul.

Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări, dar nu au putut fi contactați până la această oră pentru a oferi informații oficiale cu privire la accident.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează însă că „impactul s-a produs pe fondul unei întoarceri neregulamentare, un autoturism fiind lovit de un autobuz, în care nu se aflau pasageri. Traficul rutier este deviat pe străzi din interiorul localităţii”.

Revenim cu detalii pe măsură ce le vom avea. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.