ACTUALITATE 12 martie 2020

Accident la semafor: ambii susțin că circulau pe verde

de Iulia Drăghici - Taraș | 1802 vizualizări

Biciclistul era sub influența băuturilor alcoolice

O femeie în vârstă de 62 de ani, care traversa strada la intersecția semaforizată dintre Oltului și General Grigore Bălan din Sfântu Gheorghe, a fost acroșată de un biciclist, în vârstă de 46 de ani. Ambii susțin că circulau regulamentar și că semaforul indica culoarea verde. 

„La data de 11.03.2020 în jurul orelor 08.00 polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier la intersecția semaforizată dintre străzile Oltului și General Grigore Bălan. 

Deplasându-se la fața locului polițiștii au constatat faptul că o femeie de 62 de ani a fost acroșată de un biciclist de 46 de ani care se deplasa pe strada Oltului. 

Femeia susține că s-ar fi aflat în traversarea regulamentară a drumului la culoarea verde a semaforului destinat pietonilor în timp ce biciclistul susține că și-ar fi efectuat deplasarea la culoarea verde a semaforului destinat conducătorilor de vehicule”, informează IPJ Covasna, printr-un comunicat de presă. 

Aceeași sursă arată că „polițiștii au procedat la testarea alcoolscop a biciclistului rezultatul fiind de 0,56 alcool pur în aerul expirat, acesta fiind sancționat contravențional”. 

Femeia a refuzat transportul la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Polițiștii fac în continuare verificări pentru stabilirea celui care se face vinovat de producerea evenimentului rutier.  

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.