ACTUALITATE 18 iulie 2018

Accident la intersecția străzii Pescarilor cu Nicolae Bălcescu

de Iulia Drăghici - Taraș | 756 vizualizări

Un șofer nu a oprit la „STOP” și a accidentat un moped care circula regulamentar

Intersecția străzii Pescarilor cu Nicolae Bălcescu din Sfântu Gheorghe a fost scena unui accident rutier, duminică la prânz. Un bărbat în vârstă de 66 de ani, care conducea un moped a fost rănit ușor după ce a fost lovit de șoferul unui autoturism care nu i-a acordat prioritate.

„Duminică, 15 iulie 2018, în jurul orei 12:30, la intersecţia străzii Pescarilor cu Nicolae Bălcescu din Sfântu Gheorghe a avut loc un accident rutier. Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 48 de ani, care conducea un autoturism, nu a respectat semnificația indicatorului STOP și a pătruns în intersecția menționată, lovind un moped, care circula regulamentar pe strada Nicolae Bălcescu. În urma impactului, cel care conducea mopedul, un bărbat de 66 de ani, a fost rănit ușor”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru a evita implicarea în accidente rutiere, polițiștii recomandă conducătorilor auto să se asigure temeinic înainte de efectuarea oricărei manevre, mai ales la schimbarea direcției de mers ori la circulația în intersecții, iar pentru ca și ceilalți participanți la trafic să le observe intenția, să semnalizeze din timp.

De asemenea, oamenii legii le transmit participanților la trafic să respecte regulile de circulație instituite și să acorde prioritate de trecere celor care au acest drept.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.