ACTUALITATE 20 mai 2019

(Update) Accident cu patru mașini implicate pe Lunca Oltului

de Iulia Drăghici - Taraș | 803 vizualizări

UPDATE: Cauza probabilă a producerii evenimentului rutier ar fi nepăstrarea distanței corespunzătoare între autovehicule.  

„Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Șoferul unui autoturism care circula către ieșirea din oraș, cel mai probabil din cauza nepăstrării distanței corespunzătoare între autovehicule, a frânat brusc și a virat dreapta pentru a evita să lovească mașina care încetinise în fața sa. În urma acestei manevre șoferul a lovit trei autovehicule staționate. Evenimentul a fost soluționat conform prevederilor OUG 195/2002”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin.

Oamenii legii le recomandă șoferilor să circule cu atenție sporită, mai ales în situația în care traficul este intens, să păstreze o distanță suficientă de siguranță între autovehiculele aflate în mers și să evite să aibă preocupări de natură a le distrage atenția de la drum.

Știrea inițială: Strada Lunca Oltului a fost luni după amiaza scena unui accident în care au fost implicate patru mașini. O persoană ar fi suferit răni ușoare în urma evenimentului rutier, informează IPJ Covasna.

„Din primele informații, patru autovehicule au fost implicate. Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc evenimentul. Se pare că unei persoane i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj – Marin.

Sursa foto: arhivă. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.