ACTUALITATE 16 octombrie 2017

Accident cu pagube materiale pe strada Lunca Oltului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1908 vizualizări

Evenimentul rutier l-a lăsat pe șoferul vinovat fără permis timp de 60 de zile

Un șofer care a provocat un accident rutier pentru că nu a acordat prioritate de trecere în intersecția dintre străzile Lunca Oltului și Ciucului din Sfântu Gheorghe a rămas și fără permis și cu mașina avariată. Evenimentul rutier a avut loc luni, 16 octombrie, în jurul orei 16:00.

„Șoferul unui autoturism care circula pe strada Lunca Oltului, către Miercurea Ciuc, la intersecția cu strada Ciucului a efectuat virajul la stânga fără să acorde prioritate de trece unui autocamion care circula din sens opus. Cele două autovehicule s-au ciocnit, însă din fericire evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, deci fără victime omenești. Incidentul rutier se va soluționa conform OUG 195 privind regimul circulației rutiere, cu aplicarea sancțiunii contravenționale prevăzute în clasa a III-a de sancțiuni, de la 6 la 8 puncte amendă și cu reținerea permisului de conducere pentru 60 de zile”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin.

„Revenim cu recomandările către șoferi să se asigure întotdeauna înainte de efectuarea oricărei manevre și să circule cu maximă prudență”, a subliniat purtătorul de cuvânt al polițiștilor covăsneni.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.