ACTUALITATE 6 noiembrie 2019

Accident cu mașina furată

de Iulia Drăghici - Taraș | 1578 vizualizări

Conducătorul autoturismului furat nu avea permis de conducere și a fugit de la locul faptei

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de un tânăr în vârstă de 23 de ani. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosință și amenințare. Totul după un accident, petrecut sâmbătă, pe 2 noiembrie, pe DN 11, între localitățile Cernat și Târgu Secuiesc. 

De fapt, din cercetările polițiștilor, s-a stabilit că mașina cu care tânărul a provocat accidentul, din care nu au rezultat victime, era furată și, pe lângă faptul că a fugit de la locul faptei, l-a și amenințat, telefonic, pe proprietarul autoturismului. De menționat și că tânărul nu avea nici permis de conducere. 

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a condus un autoturism pe DN 11, iar în zona km 51+040m a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă circulând cu autovehiculul în șanțul din dreapta drumului pe o distanță de circa 200m, iar la revenirea pe banda sa de mers a intrat în coliziune față – spate cu un alt autoturism, condus regulamentar pe aceeași direcție de deplasare. 

În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a vreunei persoane, ci doar avarierea celor două autoturisme. 

Imediat după producerea evenimentului rutier, tânărul de 23 de ani a părăsit locul accidentului, însă, în urma verificărilor efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a rezultat faptul că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoturismul a fost sustras în seara zilei de 02.11.2019, în jurul orelor 19:30, din curtea unui imobil situat în loc. Cernat.

Totodată, pe parcursul cercetării la fața locului, tânărul a purtat o discuție telefonică cu posesorul autoturismului sustras, ocazie cu care l-a amenințat pe acesta cu acte de violență, aspect de natură a-i produce victimei o stare de temere”, arată IPJ Covasna, într-un comunicat de presă. 

Punerea în mișcare a acțiunii penale față de un tânăr în vârstă de 23 de ani pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosință și amenințare s-a realizat luni, 4 noiembrie. Tot atunci, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.