ACTUALITATE 18 august 2017

Accident cu cinci răniți pe DN 11

de Covasna Media | 1008 vizualizări

Joi, 17 august, în jurul orei 10:20, pe DN 11, la km 32+600m, a avut loc un accident rutier.

Din cercetările efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 70 de ani aflat la volanul unui autoturism care circula dinspre Târgu Secuiesc spre Brașov, a redus viteza cu intenția de a efectua o manevră de întoarcere, nu s-a asigurat corespunzător și a fost lovit de un alt autoturism care circula în aceeași direcție și intrase în depășire.

În urma impactului cinci persoane au fost rănite ușor, respectiv cei doi conducători auto implicați, o femeie de 41 de ani și două minore de 9 și 11 ani.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative în ambele cazuri. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să circule cu maximă prudență, să se asigure temeinic înainte de efectuarea oricărei manevre și să semnalizeze din timp atunci când intenționează să schimbe direcția de mers, astfel încât ceilalți participanți la trafic să observe în timp util.

(IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.