ACTUALITATE 5 februarie 2017

Abonamente pentru turneul final al Cupei României la baschet feminin şi Gala All Star de la Sfântu Gheorghe

de Agerpres | 1003 vizualizări

Aproape 300 de abonamente mai sunt disponibile pentru turneul final al Cupei României la baschet feminin şi Gala All Star Game, ce vor avea loc săptămâna viitoare la Sfântu Gheorghe.

Managerul echipei de baschet feminin Sepsi SIC din Sfântu Gheorghe, Rusz István, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că din 30 ianuarie, când au fost puse în vânzare, şi până în prezent s-au vândut peste 500 de abonamente.

„Mai punem în vânzare aproape 300 de abonamente, nu mai multe, pentru că deja 500 s-au epuizat, iar restul sălii va fi plin de invitaţi, de cele opt echipe care participă la turneu, de suporterii acestora, de juniorii de la echipele noastre de baschet. (…) Abonamentele vor putea fi cumpărate luni, marţi şi miercuri (…) şi chiar îi rog pe cei interesaţi să cumpere abonamentele pentru că nu mai vrem să punem în vânzare bilete de zi”, a declarat Rusz István. Costul unui abonament pentru cele cinci zile de competiţii, în care se vor juca 10 meciuri, este de 50 de lei.

Rusz István a mai spus că săptămâna viitoare municipiul Sfântu Gheorghe va fi „capitala baschetului românesc”, precizând că primele meciuri vor avea loc miercuri, de la orele 17 şi 20, când vor juca CSM Târgovişte cu CSM Satu Mare, respectiv Sepsi Sic Sfântu Gheorghe cu CS Universitatea Cluj Napoca. Joi, de la aceleaşi ore, se vor confrunta echipele Olimpia CSU Braşov cu Phoenix Galaţi şi Sirius Târgu Mureş cu Teleorman Alexandria.

Semifinalele şi finala competiţiei vor avea loc în 10 şi 11 februarie, aceasta din urmă fiind transmisă în direct sâmbătă, de la ora 16,45 pe Digi Sport. All Star Game-ul este programat duminică, de la ora 17,00, în Sala Sporturilor din Sfântu Gheorghe, unde se vor desfăşura, de altfel, toate meciurile.

Municipiul Sfântu Gheorghe a mai găzduit în anul 2015 Final 4-ul Cupei României, precum şi Gala All Star.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.