ACTUALITATE 10 decembrie 2020

A patra acțiune de donare de sânge, organizată de jandarmii covăsneni în 2020

de Iulia Drăghici - Taraș | 1428 vizualizări

În zilele de 10 și 11 decembrie a.c., jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna se vor prezenta la Centrul de Transfuzie Sanguină Covasna, pentru a contribui la creșterea șanselor de supraviețuire sau vindecare a persoanelor care depind de transfuzii sanguine. Este a patra acţiune de acest fel organizată în anul 2020.

„Jandarmii sunt parte a comunității covăsnene fiind alături de aceasta la bine și la greu. Astfel, participăm constant la campaniile sociale inițiate de diferiți reprezentanți ai societății civile, în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu: acela de a dona sânge.

Anul acesta am participat de patru ori la acțiuni de donare de sânge, astfel încât la nivelul instituţiei noastre acest gest a devenit o tradiţie, având cadre care donează în mod regulat.

Prin aceste iniţiative dorim să sprijinim atragerea de noi donatori, dar şi fidelizarea celor care au mai donat, lansând un îndemn pentru toţi membrii comunităţii să se alăture voluntar în astfel de acţiuni umanitare, în vederea acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Considerăm că solidaritatea oamenilor se vede şi prin fapte.

Haideți să fim alături de aproapele nostru aflat în nevoie, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți!”, transmit jandarmii printr-un comunicat de presă. 

Sursa: COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE AL IJJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.