ACTUALITATE 27 septembrie 2010

A jefuit un chioşc de ziare

de Covasna Media | 54 vizualizări
Poliţiştii din Sf. Gheorghe l-au identificat pe principalul suspect care în noaptea de 22-23 septembrie a sustras mai multe bunuri dintr-un chioşc de ziare din oraş. Poliţiştii de la Poliţia Municipiului Sf. Gheorghe au fost sesizaţi despre faptul că în noaptea de 22-23 septembrie autori necunoscuţi au pătruns prin efracţie într-un chioşc de ziare de pe Blvd. Gen. Grigore Bălan, de unde au sustras mai multe bunuri.

Poliţiştii din Sf. Gheorghe l-au identificat pe principalul suspect care în noaptea de 22-23 septembrie a sustras mai multe bunuri dintr-un chioşc de ziare din oraş.

Poliţiştii de la Poliţia Municipiului Sf. Gheorghe au fost sesizaţi despre faptul că în noaptea de 22-23 septembrie autori necunoscuţi au pătruns prin efracţie într-un chioşc de ziare de pe Blvd. Gen. Grigore Bălan, de unde au sustras mai multe bunuri.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii l-au depistat operativ pe principalul suspect, P. Istvan, de 47 de ani, din Sf. Gheorghe.

Din cercetări rezultă că suspectul a pătruns în interiorul chioşcului prin spargerea unui geam lateral şi a sustras din interior un telefon mobil, ţigări şi mai multe reviste.

Prejudiciul a fost recuperat parţial în natură şi predat părţii vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspectul în stare de libertate.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.