ACTUALITATE 1 iulie 2022

Șofer prins la volan, în Sfântu Gheorghe, drogat cu cocaină

de Iulia Drăghici - Taraș | 1725 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 33 de ani este cercetat de oamenii legii după ce miercuri noaptea a fost prins la volan pozitiv la substanța psihoactivă cocaină. Potrivit IPJ Covasna, el a fost depistat, în urma unui control, pe strada Lt. David Păiș din Sfântu Gheorghe. 

La data de 29 iunie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe strada Lt. David Păiș din Sfântu Gheorghe, un autoturism condus un bărbat de 33 de ani. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul testării fiind pozitiv la substanța psihoactivă Cocaină.

Având în vedere rezultatul testării, persoana în cauză a fost condusă la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul trimis joi de IPJ Covasna. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor interzise este cercetat și un bărbat în vârstă de 40 de ani, după ce sâmbătă a fost prins la volan pozitiv la substanța psihoactivă Cannabis-THC5. S-a întâmplat la Întorsura Buzăului, iar descoperirea a fost făcută în urma unui control al polițiștilor care a avut loc pe strada Mihai Viteazul. 

Numărul de șoferi prinși drogați la volan este în creștere în județul Covasna. Un bilanț prezentat la începutul anului de IPJ Covasna arată că, în anul 2021, 33 de șoferi au fost depistați la volan, în trafic, sub influența substanțelor psihoactive. Comparativ cu anul precedent, sunt cu 24 mai multe cazuri, a mai arătat statistica polițiștilor. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.