ACTUALITATE 30 ianuarie 2023

7 posturi importante scoase la concurs la Aeroportul Brașov

de Diana Pantelimon | 1011 vizualizări

Au fost anunțate primele șapte posturi vacante pentru Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav (AIBG). Regia Autonomă AIBG a anunțat organizarea procesului de recrutare şi selecţie pentru funcţia de director general, constând în evaluarea dosarelor de candidatură și interviu, dar și concursul cu probă scrisă și interviu pentru alte șase posturi. 

Pentru funcția de director general, candidaturile şi documentele solicitate se depun până la data de 16 februarie a.c., ora 15:00, la Registratura Consiliului Județean Brașov, potrivit unui anunț publicat în 17 ianuarie. Candidații admiși în urma procesului de evaluare și selecție a dosarelor vor susține un interviu față în față cu Comisia de concurs.

În ceea ce privește celelalte șase posturi scoase la concurs, acestea sunt cu susținerea unei probe scrise, în data de 21 februarie, la ora 11:00, iar interviul va fi programat în termen de maximum 4 zile după aceasta. Înscrierile se fac până în data de 8 februarie, ora 16:00, la Serviciul Resurse Umane al Consiliului Județean Brașov.

Se caută:

- 1 director tehnic operaţional – Direcţia Tehnică-Operaţională;

- 1 şef serviciu la Serviciul Asistenţă Managerială;

- 1 inspector de specialitate resurse umane, gradul IA, la Serviciul Asistenţă Managerială, Compartimentul Resurse Umane, SSM, IT&C;

- 1 consilier achiziţii publice, gradul IA, la Serviciul Asistenţă Managerială, Compartimentul Achiziţii Publice;

- 1 economist, gradul IA, în cadrul Direcţiei Economice-Comerciale, Compartimentul Financiar-Salarizare;

- 1 inspector securitate aeroportuară, gradul IA, în cadrul Serviciului Securitate Aeroportuară, Biroul Coordonare/Instruire Securitate Aeroportuară.

Bibliografia şi atribuţiile fiecărui post, precum şi toate celelalte informaţii necesare potenţialilor candidaţi, au fost postate pe site-ul Consiliului Judeţean Braşov, site.judbrasov.ro, dar și pe cel al aeroportului, brasovairport.ro.

La mijlocul lunii ianuarie, directorul executiv al Direcţiei Implementare Aeroport din cadrul Consiliului Judeţean Braşov, Alexandru Anghel, a declarat pentru MyTEX că vor fi scoase la concurs cel puţin 51 de posturi.

„Am făcut deja un draft de buget. Organigrama cuprinde 51 de posturi, dar momentan este gândită pentru un program de 12 ore. Dacă se va constata că este nevoie de un program de 24 de ore, va creşte şi numărul angajaţilor. Vor fi mai multe etape în care vom face interviuri şi angajări. Este important ca oamenii să trimită CV-uri ţintit, pentru posturile pentru care optează. Pentru asta e nevoie să aştepte puţin, să venim cu toate detaliile. Noi vom oferi aceste detalii în scurt timp. Vom face anunţuri în presă, vor fi disponibile şi pe site-ul Consiliului Judeţean, poate şi pe site-ul Aeroportului. Primele posturi vor fi scoase în scurt timp, cel mai probabil în luna februarie. Apoi, vom continua în mai multe etape, până când vom completa toate posturile de care este nevoie”, a declarat Alexandru Anghel pentru MyTEX.

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav va fi inaugurat pe 15 iunie, potrivit informațiilor furnizate până acum. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.