ACTUALITATE 27 august 2022

5 evenimente din weekend unde jandarmii covăsneni acționează pentru siguranța cetățenilor

de Iulia Drăghici - Taraș | 1064 vizualizări

O serie de evenimente sunt organizate pe raza județului nostru în acest sfârșit de săptămână cu participarea unui public numeros.

Astfel, în perioada 27– 28 august, jandarmii covăsneni vor acționa pentru siguranța cetățenilor, cu ocazia desfășurării manifestărilor din spațiul public, după cum urmează:

  1. În data de 27.08.2022, pe stadionul „Dr. Sinkovits” din municipiul Târgu Secuiesc, are loc meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele ACS KSE Târgu Secuiesc – ACS Olimpic Zărnești;
  2. În data de 27.08.2022, pe stadionul municipal din Sfântu Gheorghe, are loc meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele ACS SEPSI OSK Sfântu Gheorghe 2 – ACS Olimpic Cetate Râșnov;
  3. În data de 27 și 28.08.2022, în localitatea Reci au loc manifestări cultural- artistice cu ocazia zilelor localității;
  4. În data de 27 și 28.08.2022, în localitatea Micfalău au loc manifestări cultural-artistice prilejuite de sărbătoarea comunei;
  5. În data de 28.08.2022, în zona de picnic „Piatra Mare” se desfășoară activități cultural artistice cu ocazia „Zilei comunei Dobârlău”.

Recomandăm participanților să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine, să acorde o atenție sporită minorilor care îi însoțesc și să solicite ajutorul forțelor de ordine, în mod direct sau prin apel la numărul de urgență 112 în cazul producerii unor fapte de natură penală sau contravențională.

Jandarmii montani sunt prezenți pe traseele turistice pentru îndrumarea, informarea și acordarea de asistență turiștilor și persoanelor aflate în dificultate în zona montană, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor care aduc atingere normelor de conviețuire socială.

În 26 august,  jandarmii au fost prezenți și la  activitățile culturale din cadrul „Festivalului Romilor” din Sfântu Gheorghe.

De asemenea, în 27 august ei vor fi prezenți pentru a asigura ordinea și la meciul dintre Sepsi OSK și Rapid București.

Sursa: comunicat de presă IJJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.