ACTUALITATE 31 mai 2019

5 activități pe care să le încerci, ca adult, de Ziua Copilului la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 628 vizualizări

Mai în glumă, mai în serios, Ziua Copilului este o sărbătoare care trebuie marcată indiferent de vârstă. Cât de minunat este să poți să îți răsplătești copilul din tine, să te relaxezi și să înveți lucruri noi? Răspuns corect: foarte! Așa că am analizat în detaliu programul pregătit de Casa de Cultură „Kónya Adam” și Primăria Sfântu Gheorghe pentru 31 mai și 1 iunie și am găsit 5 activități de care ne putem bucura indiferent de vârstă, dar mai ales dacă avem zi scurtă sau program flexibil.

  1. Mângâiere și plimbare de căței. Timpul petrecut alături de animale este ca o terapie. Cu atât mai mult cât vei putea face fericit un suflet părăsit, pentru că acțiunea este coordonată de Adăpostul de câini de la Câmpu Frumos, administrat de Tega. Activitatea are loc vineri, 31 mai, între orele 11:00 și 18:00, în Piața Libertății.
  2. Demonstrațiile câinilor polițiști. Dacă rămânem în același registru, știm că și câinii polițiști știu să facă spectacol atunci când li se cere acest lucru și trebuie să recunoaștem că ne place să îi vedem pe blănoșii „agenți” în acțiune. Vom putea face acest lucru și vineri, 31 mai, de la ora 12:30, în demonstrațiile antrenante oferite publicului de colegii patrupezi ai oamenilor legii.
  3. Confecționare de jucării din răchită, bijuterii din fire și mărgele. Niciodată nu e rău să înveți o „meserie” nouă, mai ales dacă ai un astfel de prilej vineri, 31 mai, între orele 11:00 și 14:00 în Piața centrală a orașului.
  4. Zumba. Dacă îți place mișcarea, vrei să începi ziua energic, îți place să dansezi și nu îți e jenă să faci această activitate în public, atunci programul de Zumba al instructoarei Titesz Tünde este perfect pentru tine. Nu rata activitatea care începe chiar pe 1 iunie, la 10:30 pe Scena din Piața Libertății.
  5. Film la Cinema Arta. Un film relaxant este întotdeauna binevenit, iar programul de la Cinema Arta ne ajută în acest sens, pentru că sâmbătă, de la ora 17:00, va rula pelicula americană Dumbo, 3D, cu subtitrare în limba română. Aventurile simpaticului elefănțel vor fi, cu siguranță, pe placul copiilor din sufletele noastre.
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.