ACTUALITATE 10 martie 2020

35 de covăsneni monitorizați la domiciliu din cauza coronavirusului

de Iulia Drăghici - Taraș | 8060 vizualizări

Cel mai recent bilanț OFICIAL al autorităților covăsnene 

La nivelul județului Covasna nu există nici o persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID – 19.

În continuare, vă informăm că nu sunt persoane în carantină, iar 35 de persoane sunt monitorizate la domiciliu. Le recomandăm cetățenilor care sunt monitorizați la domiciliu să respecte regulile de izolare, să nu părăsească spațiile stabilite și să păstreze permanent legătura cu autoritățile sanitare din zona în care se află.

Suntem în măsură să vă comunicăm faptul că, în data de 08.03.2020 a fost internată o persoană ce prezenta simptome că ar fi infectată cu virusul COVID - 19”, a fost recoltată o probă ce a fost trimisă la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, rezultatul fiind negativ.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE 0800 800 358. De asemenea, cetățenii români din străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la o linie dedicată +4021.320.20.20.

Sursa: Comunicat de presă Instituția Prefectului Județului Covasna.

Sursă foto: Getty Images. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.