ACTUALITATE 24 martie 2021

31 martie, termenul pentru depunerea rapoartelor de evaluare pentru clădirile nerezidenţiale

de Covasna Media | 1115 vizualizări

Direcţia de Finanţe Publice Municipale atrage atenția asupra faptului că din 5 în 5 ani este obligatorie evaluarea imobilelor cu destinație nerezidențială.

În acest sens, persoanele ale căror imobile nerezidențiale au fost evaluate cu data de 31 decembrie 2015, documentele fiind prezentate organului fiscal în cursul anului 2016, au obligația reevaluării imobilelor respective, urmând ca rapoartele de evaluare să fie comunicate organului fiscal local până la data de 31 martie 2021.   

Important! Aceste date de evaluare vor avea ca efect modificarea obligațiilor de plată comunicate în cursul lunii ianuarie, raportat la noile valori declarate.

Menţionăm că obligația reevaluării este valabilă și în cazul celor care au achitat deja impozitele anuale conform celor comunicate de Direcţia de Finanţe Publice Municipale în luna ianuarie 2021.

În vederea asigurării condițiilor de depunere în termen a declarațiilor de evaluare și de prelucrare a acestora, Direcţia de Finanţe Publice Municipale asigură program prelungit de lucru în perioada 29-31 martie 2021, zilnic între orele 08:00-18:00.

Totodată, în cazul achitării impozitului anual până la data de 31 martie 2021, veți beneficia de bonificația de 9% din sumele datorate.

(Sursa: Primăria Sfântu Gheorghe)

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

ANUNŢ DE PARTICIPARE

Acum 2 ore, 33 minute

Anunț de participare

Acum 20 ore, 15 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.