ACTUALITATE 29 noiembrie 2012

220 de amenzi într-o singură zi

de Covasna Media | 266 vizualizări

220 de amenzi

Numărul accidentelor mortale a crescut în județul Covasna, motiv pentru care polițiștii sunt în permanență pe străzi pentru controale. În decursul unei singure zile, luni, oamenii legii au împărțit 220 de amenzi pentru depășirea limitei de viteză, conducerea sub influența băuturilor alcoolice sau depășiri neregulamentare.

Cel mai recent caz de accident rutier mortal a avut loc luni, la Cernat, unde un biciclist a murit în drum spre spital după ce a ieșit dintr-o stradă secundară pe drumul principal fără să se asigure și a fost lovit de un camion.

Săptămâna trecută s-a produs de asemenea un accident mortal, când un om de afaceri a murit după ce mașina în care se afla s-a ciocnit frontal cu un tir. În acest caz deocamdată nu se știe din ce cauză s-a produs accidentul întrucât polițiștii nu au deocamdată raportul medicilor legiști.

Anul acesta în județul Covasna au decedat 13 persoane în urma accidentelor rutiere, cu 8 mai multe decât în urmă cu un an. De asemenea 67 de persoane au fost rănite grav, iar 11 ușor. În această statistică nu sunt incluse victimele accidentului de tren de la Chilieni, întrucât acesta nu s-a produs pe un drum public.

Teme articol: amenda politia
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.