ACTUALITATE 13 septembrie 2018

20 de pompieri covăsneni, prezenți la defilarea din capitală

de Iulia Drăghici - Taraș | 1160 vizualizări

Plutonul reprezintă ISU Covasna la evenimentul derulat de Ziua Pompierilor  

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihai Viteazul” din județul Covasna este reprezentat printr-un pluton de 20 de subofițeri la parada militară de Ziua Pompierilor, desfășurată la București, în Piața Constituției. Pompierii covăsneni, care poartă echipamentul SMURD, vor defila cu drapelul de tradiție al unității.

„Cu prilejul sărbătoririi Zilei Pompierilor din România, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Mihai Viteazul" al județului Covasna va fi reprezentat joi, 13 septembrie, la parada militară impresionantă, ce va avea loc în Piața Constituției din București, de un pluton format din 20 subofiţeri echipați în echipament SMURD, condus de slt. Cioacă Mihai, care va defila cu drapelul de tradiție al unității”, arată o informare publicată de ISU Covasna pe Facebook.

Și la Sfântu Gheorghe se va marca joi, 13 septembrie, Ziua Pompierilor din România, printr-o defilare care va traversa centrul municipiului Sfântu Gheorghe, urmată de un ceremonial militar. 

Defilarea va avea loc între orele 12:30-13:00. Potrivit programului evenimentului, activitatea începe din  str. Oltului, continuă pe B-dul G. Bălan – 1 Decembrie 1918 – Str.Miko Imre și se oprește în Parcul Elisabeta.

Între orele 13:00 - 14:00 se va desfășura ceremonialul militar de înaintare în grad şi citirea ordinelor de zi, mesajelor şi alocuţiunilor prilejuite de Ziua Pompierilor din România în spaţiul pietonal din centrul municipiului Sfântu Gheorghe şi defilarea efectivelor la sediul ISU Covasna.        

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.