ACTUALITATE 21 februarie 2017

17 medalii pentru sportivii CSM Sfântu Gheorghe la Naţionalele de Ju-Jitsu

de Covasna Media | 1809 vizualizări

Rezultate foarte bune obținute de sportivii secției de arte marțiale a Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe, antrenați de Shihan Petru Oltean, la finala pe țară a Campionatelor Naționale de Ju-Jitsu, Seniori, Juniori și Aspiranți desfășurate la Tecuci – Galați în perioada 17-19 februarie 2017, competiție la care au participat în jur de 250 de sportivi din întreaga țară cu rezultate remarcabile.

Sportivii pregătiți de antrenorul de Judo și Arte Marțiale Petru Oltean au avut o prestație deosebit de bună la aceste Campionate Naționale de Ju-Jitsu, unde CSM a participat cu 7 sportivi înscriși la câte două sau trei probe de concurs, aceștia reușind să urce pe podiumul de premiere de 17 ori obținând 8 titluri de campioni naționali, 5 locuri de vicecampioni naționali şi 4 medalii de bronz.

Toți sportivii CSM Sfântu Gheorghe au urcat pe podiumul de premiere la aceste campionate naționale, competiție la care au participat cei mai buni luptători de ju-jitsu din ţară la probele de ju-jitsu Fighting, ju-jitsu demonstrativ show și clasic și ju-jitsu ne-waza.CSM Sfantu Gheorghe ju jitsu februarie 2017 - 1

Cu un arbitraj potrivnic, părtinitor, uneori chiar fățiș am reușit să obținem următoarele rezultate remarcabile deosebit de bune cu sportivii: Bejenaru Vasilică trei medalii – aur și titlul de campion național la proba Fighting Ju-Jitsu sen. -85 kg, aur la proba duo-show mixt ju-jitsu, vicecampion național medaliat cu argint la proba ju-jitsu ne-waza seniori -85 kg; Lașcu Vlad trei titluri de campion național la probele fighting ju-jitsu aspiranți -55 kg, ne-waza ju-jitsu aspiranți -55 kg, fighting ju-jitsu juniori -56 kg; Kurucz Tibor 3 medalii din care două de aur şi campion național fighting ju-jitsu şi ne-waza ju-jitsu juniori +94 kg și un loc III medalie de bronz la proba fighting ju-jitsu seniori +94 kg; Oltean Cristina aur la proba duo-show mixt ju-jitsu senioare; Florescu Claudia trei titluri de vicecampioană națională la probele fighting şi ne-waza aspirante -63 kg, fighting junioare -62 kg; Niță Flaviu vicecampion național ne-waza ju-jitsu seniori -94 kg; Mocanu Timea medaliată cu bronz la probele fighting ju-jitsu senioare şi ne-waza junioare cat.-55 kg aceasta luptând accidentată.

La finalul competiției CSM Sfântu Gheorghe ocupă un merituos locul trei pe podiumul de premiere la proba Fighting Ju-Jitsu cu rezultatele cumulate la această competiție pe cluburi participante.

CSM Sfantu Gheorghe ju jitsu februarie 2017 - 3Toate cheltuielile de deplasare și participare la aceste campionate naționale au fost suportate de CSM Sfântu Gheorghe, motiv pentru care mulțumim conducerii clubului pentru sprijinul financiar şi încrederea acordate pentru participarea la acest eveniment.

CSM Sf. Gheorghe anunță pe această cale că face selecţii şi înscrieri la secțiile de performanţă și amatori judo și Ju-Jitsu, la performanţă nu se plătește și la amatori abonamentul lunar este de 30 lei/lună sportivii putând participa zilnic la antrenament. În plus, sportivii primesc gratuit echipamente de pregătire și prezentare competiție (mănuși, protecții, kimono, trening de antrenament și prezentare inclusiv echipament modern de prezentare la competiții, sportivii beneficiază de sală de forţă gratuit și asistenţă medicală de specialitate).

Doritorii pot beneficia de informații și eventual înscrieri la sala de Judo a Școlii Generale Nicolae Colan, Str. Lalelei nr.10, sau la telefon 0760297621.

(Antrenor Petru Oltean)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.